agencija sandra
Agencija Sandra osnovana je 1995.godine. Za svo to vrijeme trudili smo se doseći sam vrh u svakom segmentu našeg poslovanja te s ponosom možemo reći da smo u tome i uspjeli. Sagledavajući čitav taj put svjesni smo da uspjeh možemo zahvaliti brojnim faktorima koji su zajedno stvorili jedinstven mozaik. Na prvom mjestu su svakako ljudi: ambiciozni, kreativni i stručni, uvijek u skladu s trendovima te voljni educirati se u svim područjima djelovanja tvrtke.
Osnovna djelatnost Agencije Sandra je proizvodnja i prodaja svečanih haljina i vjenčanica te pratećeg vjenčanog programa. Svi zastupljeni proizvodi visoko su kvalitetni i, zajedno s vrhunskom uslugom i individualnim pristupom svakom kupcu, čine pozitivan imidž tvrtke. Mladenci se, stoga, osjećaju sigurno i s punim povjerenjem nas preporučuju drugima.
U agenciji Sandra naći ćete i kompletan outfit za poslovnog muškarca kao i za mladoženju. DiCaprio Varteks, Croata, Orljava, Mr.Joseph, Foch, Markulin... neki su od brendova koje će vam ponuditi. Veliki utjecaj na razvoj tvrtke imaju i posjete vodećim europskim i domaćim sajmovima gdje se naši dizajneri upoznaju s trendovima te njihovom zaslugom naši proizvodi ostaju uvijek aktualni, ali ipak unikatni.
22.veljače 2010. u HGK dodijeljeno je pravo korištenja Hrvatske kvalitete Agenciji Sandra, kojeg dodijeljuje Hrvatska Gospodarska komora i tako je ušla u društvo najboljih na hrvatskom tržištu.
Agencija Sandra se smjestila u novootvorenom centru YES, a ujedno je i najveći salon vjenčanica u Hrvatskoj, te je prvi salon vjenčanica koji nosi znak Hrvatske kvalitete.
agencija sandra agencija sandra
agencija sandra fotoprizma buzet